Belgická společnost Sinecura NV je evropským zástupcem taiwanského výrobce potravin s certifikací GMP - Kaiser Pharmaceutical Company pro Evropu. Má jedinečný přístup k čínské bylinné medicíně, filosofií je udržování těla v rovnováze s čistě přírodními rostlinnými extrakty.

Tradiční čínská medicína má dvoutisíciletou tradici. Účinnost těchto starých receptur je podmíněna kvalitou a čistotou bylin a minerálů. A o to se Sinecura maximálně snaží. Nabízí kvalitní přípravky z jednotlivých bylin i jejich směsí, vyráběných moderními, vědecky ověřovanými způsoby přípravy a zpracování při dodržování přísné kontroly kvality. Využívají historické kořeny tradiční čínské medicíny a jejich směsi jsou postaveny právě na těchto recepturách starých mistrů, doplněných o nejnovější poznatky.

Při výrobě používá společnost  KPC (Sinecura ještě doplňuje svou kontrolou), ty nejkvalitnější čínské byliny. Myšlení společnosti jde ke kořenům tradiční čínské medicíny a využívá toto obrovské a dobře zachované bohatství znalostí, které pochází z čínské tradice.

Co se týče kontroly kvality, společnost Sinecura určuje standard, a to díky důrazu na kvalitu znalostí, které v průběhu let získali, a to již přímo u společnosti KPC Herbs. Používané byliny splňují evropské a belgické standardy, ale Sinecura jde ještě dál. Pečlivě kontroluje i množství aktivních složek v bylinkách. Zkoumá je ještě podruhé v Belgii ve spolupráci s externí akreditovanou laboratoří Vrije Universiteit Brussel, kde provádí velmi dalekosáhlou kontrolu pesticidů, herbicidů a těžkých kovů.

Pečlivá kontrola a perfektní hygiena je základem pro kvalitní výrobky. Už KPC Herbs nabízí svým zákazníkům doplňky s bezkonkurenční kvalitou a bezpečností. Belgická Sinecura tuto kvalitu ještě vylepšuje.

Z historie Kaiser Pharmaceutical Company. Jistý Tsai Liang Hai se v roce 1892 plavil přes úžinu z provincie Fujian do malé vesnice na Tchaj-wanu. Měl již za sebou více než 20 let praxe s bylinnými přípravky a jejich aplikováním na svých pacientech. Jakmile dorazil do svého nového domova, léčil Tsai různá onemocnění lidí ve své tchajwanské vesnici a sdílel své hluboké znalosti pěstování jemných bylin jako součást tradiční čínské medicíny (TCM). Tvrdá práce tohoto zakladatele rodinné tradice a jeho velkorysý duch mu vynesly úctu od lidí z široka daleka. Další  generace rodinné dynastie se poté zavázaly v jeho duchu nabízet ty nejlepší dostupné byliny pro léčebné účely. I když se společnost ohromně rozrostla, i dnes navazuje na ideje vštípené Tsai Liangem a používá pouze byliny nejvyšší kvality.

Díky kombinace metodiky Tsai Lianga s moderní technologií se KPC řídí nejpřísnějšími pokyny a programy zabezpečování kvality. Společnost pracuje s 400 jednotlivých bylin a používá na 300 receptur. Jejich výrobky jsou bezpečné a účinné. Mají pobočky a střediska po celém světě. Např.  v Kalifornii.

Bohužel pro našeho spotřebitele - prodej na stránkách s čínskou medicínou je hendikepován legislativou. Ta umožňuje na e-shopech podávat jen minimum informací, protože většina používaných bylin jsou asijské byliny, které seznam OnHold většinou zatím vůbec neřeší.

v e-shopu koupíte zde