Dnes již legendárního olej či krém řady YBE je kosmetický produkt, který je vyráběn podle staré bylinné receptury, používané v tradiční čínské medicíně. Je vyráběn z čínských bylin a jeho složení se opírá o zkušenosti celých generací čínských lékařů.

Je to starý prostředek na záněty sliznic a kůže, který se předával v jihočínské lékařské rodině od doby dynastie Ming. YBE má vynikající účinky na běžné popáleniny, u kterých snižuje bolestivost a slouží jako prevence vzniku jizev z těchto popálenin. Tlumí ssvědění po bodnutí komáry a jiným hmyzem, dobře může zabrat i při některých druzích ekzémů, akné či oparu.Má uklidňující a zvláčňující účinky na pokožku , takže zabraňuje jejímu vysychání, stárnutí a ztrátě pružnosti. Je vhodný pro masáže jizev po úrazech a popáleninách. 

YBE olej či krém by se neměl užívat na čerstvé krvácející rány, ani modřiny naraženiny či otoky. Není vhodný ani na bolesti kloubů, protože ty se zhoršují za chladu a vlhka. I když nebyla pozorování žádná alergie, je vhodné krém vyzkoušet nejdříve na malé ploše.

Účinné látky YBE: Coptis chinensis Franch. (niťolist čínský), Dryobalanops aromatica Gaertn. (pryskyřice borneolum), Rheum palmatum L. - oddenek reveně dlanité, Mirabilitum depuratum, čištěný síran sodný, Indigo pulverata levis - indigo práškové hladké.

Ybe krém a ybe olej koupíte zde