AVANTGARDNÍ KUCHYNĚ: Agar Texturas E406 - 500g
košík je prázdný
Produkty
Hledání - Kategorie
Hledání - Kontakty
V článcích
agar texturasagar texturas
Agar Texturas E406 - 500g
Kód zboží: TP20411
Dostupnost: 1 - 2 dny
Prodejní cena se slevou
Prodejní cena: 3339,00 Kč
Cena / kg:

Agar se získává z červených řas. Tento želatinový přípravek se používá v Japonsku od 15. století. Pomocí agaru lze připravovat i nejmenší porce, používá se pro horké želatiny. Vlastnosti: Rafinovaný prášek.

Agar se získává z červených řas. Tento želatinový přípravek se používá v Japonsku od 15. století. Pomocí agaru lze připravovat i nejmenší porce, používá se pro horké želatiny. Vlastnosti: Rafinovaný prášek.

Za studena smíchejte přísady dohromady a přiveďte k varu. Želírování probíhá rychle. Jakmile hmota ztuhne, je s agarem tepelně stabilní až do 80 °C (horká želatina). Pro zpevnění po želírování je nutné nechat přípravek odpočinout. V kyselých pokrmech agar ztratí zčásti své želírující schopnosti. 

Návod na přípravu: Rozpusťte 2-10 g agaru v litru tekutiny (na bázi vody) o pokojové teplotě a přiveďte k varu. Po zželírování je stabilní při teplotách do +80 °C. V kyselém médiu je želírovací schopnost omezena. Maximální povolené množství v potravinách je 10 g/kg. Skladujte v chladu a suchu. Uchovávejte mimo dosah dětí. Složení: Želírující látka: agar (E 406). Odpovědý podnikatel: Guzmán Gastronomía SL, Longitudinal 5, 53, E-08040 Barcelona, Spanien.

Zelené drahokamy