Rýže: Jasmínová rýže Lotus Thajsko 4,54 kg
košík je prázdný
Produkty
Hledání - Kategorie
Hledání - Kontakty
V článcích
https://www.zelenedrahokamy.cz/images/virtuemart/product/jasminova-ryze-lotus-thajsk.jpgJasmínová rýže Thajsko 4,5kg
Jasmínová rýže Lotus Thajsko 4,54 kg
Kód produktu: PAKI015
Cock Brand
Dostupnost:
Cena se slevou
Cena s DPH365,00 Kč
Cena / kg:

Nížinná rýže z Thajska, je přirozeně bezlepková. Má výtečnou, jemnou chuť, je lehce stravitelná. Vhodná pro přípravu tradičních asijských pokrmů a dezertů. Jasmínová rýže má po uvaření trojnásobně větší objem.

Produkt není skladem Upozornit mě

Thai Jasmine Rice 100%  - Jasmínová rýže, Thajsko.

Nížinná rýže z Thajska, je přirozeně bezlepková. Má jemnou chuť s voňavým nádechem jasmínu, je lehce stravitelná. Typem je to dlouhozrná rýže s vysokou lepivostí.
 
Příprava: Vhodná pro přípravu tradičních asijských pokrmů a dezertů. Rýži si můžete dochutit octem, jogurtem, nebo ji na cibulce orestovat a poté v osolené vodě uvařit do měka.
Recept: Jasmínovou rýži důkladně propláchneme ve vlažné vodě. Dáme do hrnce a k 1 litru rýže přidáme 1,5 litru studené vody. Dáme na plamen a čekáme, až voda začne vřít. Poté na mírném ohni necháme necháme cca. 15 minut dusit do odpaření - asi 15 minut. Nakonec rýži promícháme (nejlépe hůlkami) a necháme zakryzou ještě pár minut dojít.

Jasmínová rýže má po uvaření trojnásobně větší objem. Nevařte více než je nutné!

Tipy:
- Jasmínová rýže má po uvaření trojnásobně větší objem. Nevařte více než je nutné!
- Rýži před vařením krátce osmahneme na horkém oleji (na cibulce), teprve poté dolejeme vodou a vaříme
- Jasmínovou rýži můžeme zalít zeleninovým vývarem, vhodné k bílému masu a rybám.
- Pokud chcete použít hůlky, nechte rýži před vařením 30 minut namočenou ve vodě, bude jemně lepkavá.
- Rýžové mléko - kaše - nechte rýži namočenou 30-60 minut ve studeném mléce a povařte.
- Nejlepší účinek pro naše zdraví  je v kombinaci s panenským olivovým olejem, lze použít i jiný zdravý olej
 
Hmotnost: 4,54 kg
Původ: Thajsko

Zelené drahokamy