Japonské univerzální koření pro zjemnění a dochucení všech pokrmů. Tekuté koření se vyrábí s univerzálním kořením „Dashi“, které se v Japonsku používá k dochucování a dochucování všech pokrmů. Katsuo Tsuyu Dashi je silnější než původní Shiro Dashi a také dodává pokrmům intenzivnější barvu.
Marutomo Konbu Katsuo Tsuyu Dashi vývar 500ml
Tekuté koření se vyrábí s univerzálním kořením „Dashi“, které se v Japonsku používá k dochucování a dochucování všech pokrmů. Katsuo Tsuyu Dashi je silnější než původní Shiro Dashi a také dodává pokrmům intenzivnější barvu. Jednoduše přidejte do pokrmu před, během nebo po vaření a osolte až poté. Na 100 g nebo 100 ml jídla použijte maximálně 50 ml univerzálního koření
Složení: Voda, sójová omáčka, sůl, alkohol, zvýrazňovače chuti E621, E635, sušené ryby, rybí extrakt, extrakt z mořské rasy, mořské rasy, sladkorýžové víno. Alergeny: Sója, ryby.
Nutriční hodnoty na 100ml:
Energie 306 kJ / 72 kcal
Tuk 0,5g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1g
Sacharidy 15g z toho cukr 12g
Protein 3g
Sůl 9,6g.
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Alergeny: mořské plody
Země původu: Japonsko.