Hlavní složky této omáčky jsou sójová omáčka, víno, cukr, ocet, koření, cibule a česnek. Použít jako marinádu pro syrové maso, a jako dip k pečenému masu nebo jako přílohu k pokrmům z rýže a nudlí.
Hlavní složky této omáčky jsou sójová omáčka, víno, cukr, ocet, koření, cibule a česnek.
Teriyaki omáčku můžete použít jako marinádu pro syrové maso, a jako dip k pečenému masu nebo jako přílohu k pokrmům z rýže a nudlí. Pokud je omáčka použita jako marináda, pak marinujeme maso 3 hodiny v lednici, předtím, než je připravujeme v pánvi nebo na grilu. Pokud na konci doby vaření šťávu podlijete trochou teriyaki omáčky a pak ji krátce redukujete, dostanete ladící omáčku.
Složení: Sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl), víno (obsahuje siřičitany), cukr, voda, kvasný lihový ocet, stolní sůl, koření, výtažky z cibule, prášek z česneku. Po otevření uchovávejte v chladničce.
Vlastnosti: Obsahuje alkohol.
Alergeny: Obsahují obiloviny obsahující lepek (pšenice), sojové boby, SO2 / siřičitany.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energie 420 kJ/99 kcal
Tuk 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g
Sacharidy 12g z toho cukr11g
Protein 6,7g
Sůl 10,2g
Skladování Skladujte v suchu a chladu. Po otevření skladujte v chladničce.
Země původu Nizozemsko.