Pálivá omáčka na Mapo Tofu. Mapo tofu je oblíbené čínské jídlo z provincie Sichuan. Skládá se z tofu zasazeného do pikantní omáčky, typicky řídké, olejové a jasně červené suspenze, na bázi douban (fermentované fazole a chilli pasta) a douchi (fermentované černé fazole), spolu s mletým masem, tradičně hovězím.
Pálivá omáčka na Mapo Tofu 340g
Mapo tofu je oblíbené čínské jídlo z provincie Sichuan. Skládá se z tofu zasazeného do pikantní omáčky, typicky řídké, olejové a jasně červené suspenze, na bázi douban (fermentované fazole a chilli pasta) a douchi (fermentované černé fazole), spolu s mletým masem, tradičně hovězím. Existují variace s dalšími přísadami, jako jsou bahnička jedlá, cibule, jiná zelenina nebo houbami. Mapo tofu existoval již ve 13. století.
Složení: Voda, fermentovaná sójová pasta 23% (voda, sůl, sojové boby, pšeničná mouka), solené chilli papričky 17% (chili papričky, sůl), cukr, rajčatová omáčka, sezamový olej, sójová omáčka (voda, sůl, sójové boby, mouka), sezamová pasta, sečuánské papriky, modifikovaný kukuřičný škrob, sušený česnek, kyselina E270.
Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě.
Země původu: Čína. Výživové hodnoty na 100 g: Energie 139 kcal / Tuky 7,6 g nasycené 1,3 g / Sacharidy 11 g Cukr 11 g / Bílkoviny 4,3 g / Sůl 7,9 g.