Satay je pokrm z jihovýchodní Asie z kořeněného, napíchaného a grilovaného masa podávaný s omáčkou. Satay se může skládat z nakrájeného nebo nakrájeného kuřecího, kozího, skopového, hovězího, vepřového, ryb, jiného masa nebo tofu
Satay omáčka 340g Lee Kum Lee
Satay je pokrm z jihovýchodní Asie z kořeněného, napíchaného a grilovaného masa podávaný s omáčkou. Satay se může skládat z nakrájeného nebo nakrájeného kuřecího, kozího, skopového, hovězího, vepřového, ryb, jiného masa nebo tofu. Například v Indonésii je Satay národním jídlem.
Složení: Sójový olej, arašídový prášek 25%, cukr, kokosový krémový prášek ( kokosový extrakt, maltodextrin, emulgátor: kaseinát sodný ( mléčný výrobek )), šalotka, arašídová pasta 4%, sůl, sušené krevety, sezamová pasta, onion, česnekový prášek, prášek kurkumy.
Nutriční hodnoty na 100g: Energie 606 kcal / Tuk 48g z toho nasycené mastné kyseliny 8,5g / Sacharidy 27g z toho cukr 18g / Protein 12g / Sůl 2,7g.
Skladování Uchovejte v suchu a chladu.
Země původu: Čína