Katsuobushi, známý jako bonito vločky je důležitý k výrobě rybího vývaru dashi, japonských rybích omáček a polévek, či placek okonomijaki. Sušené uzené vločky tuňáka pruhovaného jsou nepostradatelnou součástí japonské kuchyně.
Katsuobushi, známý jako bonito vločky je důležitý k výrobě rybího vývaru dashi, japonských rybích omáček a polévek, či placek okonomijaki. Sušené uzené vločky tuňáka pruhovaného je nepostradatelnou součástí japonské kuchyně.
SLOŽENÍ: Skipjack tuňák (katsuwonus pelamis) (ryba) (100%), uzená na buku, keru a olši.
Alergeny : Ryba
Nutriční hodnoty na 100g: Energie 1563 kJ / 369 kcal Tuk 5,2g z toho nasycené mastné kyseliny 1,7g Sacharidy 0,1g z toho cukr 0,1g Protein 80,6g Sůl 0,3g
SKLADOVACÍ PODMÍNKY: Uchovávejte v suchu a chladu mimo přímého světla.
Země původu: Japonsko